Paradis – Jurnal de Bord

   De ceva vreme crește, în măruntaiele linuxiste ale server-ului, un Jurnal de bord al unei intreprinderi ce poate părea irealizabile: Aducerea Raiului pe Pământ!  …pentru mine! Adică să-mi fac un colțișor, cu ceva confort, unde timpul să aibă altă cadență.

   Inițial, m-am gândit că Jurnalul nu o să intereseze pe nimeni și că publicarea lui are, mai degrabă, valențe exhibiționiste. Apoi, am realizat că, noi oamenii, suntem interesați nu atât de realizare în sine, cât de povestea realizării. Și că există și o latură practică a acestor notițe: cine o mai face ca mine, măcar să nu mai facă și aceleași greșeli.

   Tot ce notez în Jurnalul ăsta, poate părea necizelat și prozaic, dar, acest aspect spune ceva și despre starea mea sufletească atunci când am inserat notița. Oricum, nu am găsit o modalitate prin care să redau muntele de îndoieli și nesiguranța fiecărui pas făcut într-un domeniu nefamiliar mie.  

   Vă avertizez că – așa mi-a venit! – pe măsură ce veți derula înspre josul paginii, veți ajunge mai către începutul poveștii. Click pe foto (sau aici) pentru Jurnal!

Un răspuns la „Paradis – Jurnal de Bord”

Lasă un răspuns